News & Activities


Widget not in any sidebars

Announcement & Events


Widget not in any sidebars

IBU Promotional Video

Церемонија за доделување дипломи при МБУ, Генерација 2017
Tалент ноќ 2017 година, една волшебна ноќ за МБУ!
Главен советник на Претседателот на Турција, г-дин Јалцин Топчу и пратеникикот Метин Гундогду во посета на МБУ
2-ра Меѓународна конференција за општествени и хуманистички науки, важен научен собир во Скопје
Меѓународна конференција за применети науки, инженерство и математика (ICASEM2017) се одржа во Струга-Охрид, 5-7 мај 2017 година
Свечено отворање на 4тата годишна студентска изложба која се одржа во Чифте Амам Националната галерија во Скопје
Повеќе од 500 студенти присуствуваа на 1виот испит
за стипендии во МБУ во Скопје
Arrow
Arrow
PlayPause
Slider

Вести & Активности