BASHKËPUNIM NDËRKOMBËTAR NËN ERASMUS + ME UNIVERSITETET NGA BELGJIKA, LITUANIA DHE BULLGARIA

Me misionin për të zgjeruar rrjetin e bashkëpunimit ndërkombëtar me universitetet në të gjithë botën, si dhe të sigurojmë mundësi të reja për arsim ndërkombëtar për studentët tonë, UNB nëpërmjet Zyrës së saj për Marrëdhënie Ndërkombëtare ka krijuar bashkëpunim me tre universiteteve të reja nga kontinenti evropian dhe kanë nënshkruar marrëveshje për lëvizshmëri të studentëve […]

UNB MORRI PJESË NË NJË VIZITË STUDIMORE NË FRANCË NË KUADËR TË PROJEKTIT EU TWINNING

Në kuadër të projektit Eu Twinning MK 13 IPA SO 01 16 R “Zhvillimi i bashkëpunimit në mes të institucioneve të arsimit të lartë, sektori privat dhe organet publike përkatëse ” koordinuar nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës të Republikës së Maqedonisë, Ministrisë së Arsimit të Lartë dhe Kërkimit të Francës dhe Irlandës Veriore, Delegacioni […]

BASHKËPUNIM TË NGUSHTË ME SEKTORIN E BIZNESIT – TAKIME ME HALKBANK DHE TURKISH AIRLINES

Në drejtim të kultivimit për bashkëpunim të ngushtë me sektorin e biznesit në Republikën e Maqedonisë, Rektori i Universitetit Ndërkombëtar Ballkanik, Prof. Dr. Ismail Kocayusufoglu të martën, 14 mars 2017 vizitoi Halkbank AD Shkup dhe Turkish Airlines, zyra në Shkup, dy kompani të respektuara në tregun maqedonas. Në takimin e parë, ai u takua me […]

PROMOVIMI I UNB-së VAZHDOI ME AKTIVITETE TË PËRBASHKËTA ME “MATÜSİTEB” DHE “FORUMIN RINOR ISLAM”

Aktivitetet promovuese të Universitetit Ndërkombëtar Ballkanik vazhduan të shtunën, më 11 mars  2017 para nxënësve të vitit të fundit të shkollimit të tyre të mesëm e që vinin nga qytete të ndryshme të Maqedonisë. Gjegjësisht, në bashkëpunim me Unionin e Organizatave Jo-Qeveritare Turke në Maqedoni “MATÜSİTEB” dhe ” Forumin Rinor Islam “, dy prezantime u […]

REKTORATI I UNB-së VIZITOI KËSHILLTARIN PËR KULTURË & PROMOVIM DHE KËSHILLTARIN TREGTAR TË TURQISË NË SHKUP

Rektori i Universitetit Ndërkombëtar Ballkanik, Prof. Dr. Ismail Kocayusufoglu, i shoqëruar nga prorektori, Asst. Prof. Dr. Shener Bilalli vizituan Zyrat e Këshilltarit për Tregti dhe Këshilltarit për Kulturë dhe Promovimin e Republikës së Turqisë në Shkup, të premten, 10 Mars 2017. Ata u pritën nga z. Hakan Özçelik, këshilltar për kulturë dhe promovimin, dhe z. […]

DREJTUESIT E UNB-SË DHE TË INSTITUTIT JUNUS EMRE – SHKUP U TAKUAN PËR TË DISKUTUAR BASHKËPUNIMIN E MËTEJSHËM

Rektori i Universitetit Ndërkombëtar Ballkanik, Prof. Dr. Ismail Kocayusufoglu, i shoqëruar nga Prorektori, Asst. Prof. Dr. Shener Bilalli vizituan Qendra Kulturore Turke në Shkup, Junus Emre, të enjten, 9 mars, 2017. Ata u pritën nga drejtori i kësaj qendre, z. Fuat Korkmaz. Ata ndanë informacione mbi aktivitetet e vazhdueshme të të dy institucioneve, si dhe […]

TESTIMI PËR BURSA NË UNB 2017/18: APLIKO ONLINE TANI DHE RRËMBE MUNDËSINË PËR TË FITUAR NJË NGA 500 BURSAT!

Është koha për t’ju njoftuar për Testimin e  Bursave në Universitetin Ndërkombëtar Ballkanik për vitin akademik 2017/2018. Ftojmë të gjithë studentët e shkollave të mesme nga Maqedonia dhe të gjitha vendet nga  rajoni i Ballkanit për të aplikuar për testimin e bursave dhe për të shfrytëzuar mundësinë për të fituar një prej 500 bursave që […]

PANEL DISKUTIMI “PËRSOSSHMËRIA E GRAVE NË PROFESIONET E TYRE” I MBAJTUR NË UNB

Me rastin e 8 Marsit, Ditës Ndërkombëtare të Grave, Universiteti Ndërkombëtar Ballkanik organizoi një panel diskutimi me temë “Përsosshmëria e grave në profesionet e tyre”, të mërkurën, më 8 mars 2017. Moderatore e këtij aktiviteti ishte Dr. Natalija Shikova, profesoreshë në drejtimin juridik në UNB, kurse panelistë ishin: znj. Buket Gereçci, drejtoreshë ekzekutive e Halkbank […]

STUDENTËT E PROGRAMIT STUDIMOR TË GJUHËS TURKE VIZITUAN OJQ-në “KÖPRÜ”

Studentët e programit studimor të Gjuhës Turke vizituan OJQ-në për kulturë, art dhe arsim “KÖPRÜ” në Shkup, më 6 mars 2017. Ata u mirëpritën nga redaktorja e revistës “KÖPRÜ”, znj. Leyla Serif Emin dhe drejtori i botuesve “Divan” z. Mehmed Arif. Ata shkurtimisht informuan studentët për aktivitetet e kësaj organizate, fushat e tyre të interesit […]