Universiteti Ndërkombëtar Ballkanik organizoi një panel diskutimi me temë “15 Korriku dhe Turqia e Re” të mërkurën, 29 mars 2017. Moderator i këtij aktiviteti ishte Asst. Prof. Dr. Shener Bilalli – prorektor në UNB, ndërsa panelistë ishin: z. Mustafa Şen – këshilltar i kryeministrit të Republikës së Turqisë si dhe Asst. Prof. Dr. Mevludin Ibish – ekspert në shkencat politike në UNB. Panelistët ndanë pikëpamje akademike dhe kërkimore me pjesëmarrësit në lidhje me 15 Korrikun dhe Turqinë e Re.

Në shenjë mirënjohjeje për kontributin e tyre në organizimin e suksesshëm të debatit, rektori i UNB-së, Prof. Dr. Ismail Kocayusufoglu shpërbleu panelistët me një certifikatë  vlerësimi.

PANEL DISCUSSION “15 JULY AND NEW TURKEY” HELD AT IBUInternational Balkan University (IBU) organized a panel…

Posted by International Balkan University (IBU) on Mittwoch, 29. März 2017