Fotografitë e realizuara nga Agjencia Anadolu gjatë “15 Korrikut – Tentimit për Grusht Shtet në Turqi” janë aktualisht të ekspozuara në Universitetin Ndërkombëtar Ballkanik, ndërtesa në Autokomandë. Stafi, studentët dhe vizitorë të tjerë janë të mirëpritur për të vizituar ekspozitën dhe të mësojnë më shumë për këtë ngjarje të rëndësishme në historinë e Republikës së Turqisë. Fotografitë janë ofruar nga Qendra Kulturore Turke Junus Emre në Shkup.

The Exhibition about 15th July coup attempt in Turkey from the " 15th July and New Turkey " Panel will be avaliable at the IBU building Avtokomanda.

Posted by International Balkan University (IBU) on Donnerstag, 30. März 2017