TË SAPO DIPLOMUARIT MË TË MIRË TË GJENERATËS SË VITIT 2017, TË SHOQËRUAR NGA PRESIDENTI DHE REKTORI, VIZITUAN KAMPUSIN E UNB-së

Kryetari i Bordit Drejtues, z.Hüseyin Bürge dhe rektori i Universitetit Ndërkombëtar Ballkanik,Prof. Dr. İsmail Kocayusufoğlu përshëndetën të diplomuarit më të mirë të gjeneratës 2017 në takimin e së enjtes, më 25 maj 2017. Në një atmosferë të ngrohtë dhe miqësore, shkëmbyen impresionet dhe përshtypjet e tyre nga Ceremonia e Diplomimit që u mbajt ditë më […]

CEREMONIA E NDARJES SË DIPLOMAVE TË UNB, GJENERATA E VITIT 2017 – NJË NATË E MBUSHUR ME EMOCIONE DHE KUJTIME!

Ceremonia e ndarjes së diplomave të Universitetit Ndërkombëtar Ballkanik për vitin akademik 2016/2017 u mbajt të martën, më 23 maj 2017 në Teatrin Kombëtar Maqedonas në Shkup. Ceremonia u nderua me praninë e Ministrit të Arsimit të Republikës së Turqisë, Z. Ismet Yılmaz, Zëvendëskryeministrit të Republikës së Maqedonisë, Dr. Festim Halilit, Kryetarit të Fondacionit për […]

KËSHILLTARI KRYESOR I PRESIDENTIT TË TURQISË, Z. YALÇIN TOPÇU DHE MP METİN GÜNDOĞDU VIZITUAN UNB

Këshilltari kryesor i Presidentit të Turqisë dhe ish Ministrit të Kulturës dhe Turizmit, Yalçın Topçu, i shoqëruar nga Anëtari i Parliamnetit, Metin Gündoğdu dhe Ambasadori i Turqisë në Shkup, H.E. Tülin Erkal Kara vizituan Universitetin Ndërkombëtar të Ballkanit të premten, më 12 maj 2017. Ata u mirëpritën nga rektori i UNB, Prof. Dr. Ismail Kocayusufoglu […]

KONFERENCA E DYTË NDËRKOMBËTARE PËR SHKENCAT HUMANE DHE SHOQËRORE, NJË MBLEDHIM I RËNDËSISHËM SHKENCOR NË SHKUP

Ceremonia e Hapjes së Konferencës së Dytë Ndërkombëtare për Shkencat Humane dhe Shoqërore (IBU-ICSSH2017) e organizuar nga Universiteti Ndërkombëtar i Ballkanit u mbajt më 12 maj 2017 në Holiday Inn Shkup. Nën temën “Duke sfiduar botën: sfidat, mundësitë dhe përgjegjësitë” dhe me pjesëmarrjen e më shumë se 100 pjesëmarrësve nga 11 vende të ndryshme, kjo […]

TALENT NIGHT 2017, NJË NATË E ËNDRRAVE PËR UNB!

Talent Night 2017, organizuar nga Universiteti Ndërkombëtar i Ballkanit u mbajt në mbrëmjen e 11 majit 2017 në Teatrin Kombëtar Maqedonas në Shkup. Në një atmosferë të ëmbël dhe shfaqje të vërteta artistike në këndim, poezi, dramë, folklor, valle moderne, luajtje instrumentale dhe shumë më tepër, studentët e UNB-së paraqitën talentet e tyre para një […]

INTERESIM I MADH PËR NDESHJEN PËRFUNDIMTARE TË TURNEUT TRADICIONAL TË FUTBOLLIT NË UNB 2017

Ndeshja përfundimtare e turneut tradicional të Futbollit UNB 2017, luajti të mërkurën, më 10 maj 2017, dhe ngriti interes të madh në mesin e studentëve dhe dashamirësve të sportit. Rektori i Universitetit Ndërkombëtar Ballkanik, Prof. Dr. Ismail Kocajusufoglu, pro-rektori Asst. Prof.Dr. Shener Bilalli, anëtarët e stafit akademik, stafi administrativ dhe shumë studentë kanë ndjekur ndeshjen […]

ERASMUS STUDENTËT E UNB MORRËN PJESË NË FESTIMIN E 9 MAJIT, DITËS SË EVROPËS

Me rastin e Ditës së Evropës, Qeveria e Republikës së Maqedonisë, Sekretariati për Integrime Evropiane dhe Delegacioni i BE-së në Maqedoni më 10 maj 2017 organizuan një takim me studentët Erasmus nga Universitetet Maqedonase në Qendrën e Informacionit të BE-MK. Në aktivitetin e quajtur “Bisedimet e BE-së”, studentët Erasmus që po largohen dhe vijnë nga […]

KONFERENCA NDËRKOMBËTARE PËR SHKENCAT E ZBATUARA, INXHINIERI DHE MATEMATIKË (ICASEM2017) U MBAJT NË STRUGË-OHRËR, MË 5-7 MAJ 2017

Konferenca Ndërkombëtare për Shkencat e Zbatuara, Inxhinieri dhe Matematikë (IBU-ICASEM2017), organizuar nga Universiteti Ndërkombëtar Ballkanik u mbajt në Strugë-Ohër më 5-7 maj 2017. Gjatë ceremonisë së hapjes së konferencës, rektori i UNB, Prof. Dr. Ismail Kocayusufoglu në fjalimin e tij të mirëseardhjes theksoi se kjo konferencë është e para e organizuar nga UNB në këto […]

STUDENTËT E FAKULTETIT TË DREJTËSISË VIZITAN MINISTRINË E PUNËVE TË JASHTME TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Në kuadër të kursit “E Drejta Ndërkombëtare Private”, në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë u organizua një vizitë në terren për studentët e drejtësisë. Studentët patën mundësi të takoheshin me zyrtarë të ministrisë, në veçanti profesionistë në të Drejtën Ndërkombëtare Private, të cilët mbajtën një ligjëratë për trajtimin e çështjeve ndërkombëtare […]