Me rastin e Ditës së Evropës, Qeveria e Republikës së Maqedonisë, Sekretariati për Integrime Evropiane dhe Delegacioni i BE-së në Maqedoni më 10 maj 2017 organizuan një takim me studentët Erasmus nga Universitetet Maqedonase në Qendrën e Informacionit të BE-MK.

Në aktivitetin e quajtur “Bisedimet e BE-së”, studentët Erasmus që po largohen dhe vijnë nga UNB-ja ndanë përvojën e tyre në Erasmus me zëvendëskryeministrin e Integrimit Evropian, Dr. Arber Ademi, përfaqësues nga Delegacioni i BE-së në Maqedoni, z. Mauro di Veroli dhe Drejtori I Agjencisë Kombëtare për Programe dhe Lëvizje Evropiane Arsimore, Z. Darko Dimitrov.

Studentët Amantin Qamili dhe Tea Gjorgjieva paraqitën përvojën e tyre nga vizitat studimore dhe praktika në Letoni dhe Portugali dhe studentët e ardhur në UNB Pauline Poche nga Franca dhe Michal Barszczewski nga Polonia shprehën përvojën e tyre të mrekullueshme në UNB dhe vendi i sapo zbuluar i Maqedonisë.

On the occasion of the Day of Europe, the Government of the Republic of Macedonia, Secretariat for European Integration…

Posted by International Balkan University (IBU) on Mittwoch, 10. Mai 2017