Ndeshja përfundimtare e turneut tradicional të Futbollit UNB 2017, luajti të mërkurën, më 10 maj 2017, dhe ngriti interes të madh në mesin e studentëve dhe dashamirësve të sportit. Rektori i Universitetit Ndërkombëtar Ballkanik, Prof. Dr. Ismail Kocajusufoglu, pro-rektori Asst. Prof.Dr. Shener Bilalli, anëtarët e stafit akademik, stafi administrativ dhe shumë studentë kanë ndjekur ndeshjen e finalistëve – Administratorët e UNB dhe Erol Hodzic. Rezultati përfundimtar ishte 2-0 për Administratorët e UNB, të cilat u shpallën si fitues të turneut të këtij viti.

Në përkujtim të Erol Hodzic, student i UNB-së që ka ndërruar jetë,Kupa e Turneut është i dedikuar për familjen e tij!