Mbrëmja Gala e Konferencës së Dytë Ndërkombëtare për Shkencat Humnane dhe Showërore u mbajt në mbrëmjen e së premtes, më 12 maj 2017 në Kursunlu An në Çarshinë e Vjetër të Shkupit. Të ftuar të nderuar të natës ishin Kryeshefi i Kryetarit të Turqisë, z. Yalcin Topku, anëtar i Parlamentit të Turqisë, z. Metin Gundodgu, ambasadori i Turqisë në Shkup, H.E. Tulin Erkal Kara, Konsull nderi i Turqisë në Manastir, Ajdovan Ademoski, Koordinator i TIKA Shkup, Aytekin Ayden, Drejtor i Qendrës Kulturore Turke Yunus Emre Shkup, Fuat Korkmaz, Këshilltar për Çështje Arsimore në Ambasadën e Turqisë, Z. Tamer Sevim, kryeredaktor i TRT Maqedonisë, z.Bekim Muhtareviq, anëtarë të Fondacionit USKUP, etj.

Studentët që morën pjesë në IBU Talent Night 2017 mbajtën shfaqje të drejtpërdrejta për mysafirët e darkës gala.

Auditori u përshëndet me fjalime nga rektori i UNB, Prof. Dr. Ismail Kocayusufoglu, Këshilltari Kryesor i Presidentit të Turqisë Topku, MP Gundodgu dhe Ambasadorja Kara.

The Gala Dinner of the 2nd International Conference on Social Sciences and Humanities was held on the evening of Friday,…

Posted by International Balkan University (IBU) on Sonntag, 14. Mai 2017