UNB I PËRFAQËSUAR NGA DRITA ISLAMI NË UNIVERSIADIN E 29-TË NË TAIPEI 2017

Ne jemi krenar t’ju njoftojmë se studentja jonë, Drita Islami, një atlete profesioniste, përfaqëson Universitetin Ndërkombëtar Ballkanik në Universiaden e 29-të Verore në Taipei, organizuar nga Federata Ndërkombëtare e Sporteve të Universitetit (FISU). Pas pjesëmarrjes së saj në Lojrat Olimpike në Rio 2016, Drita vazhdon të shkëlqejë si një sportiste e  re e suksesshme, me […]

REKTORI KOCAYUSUFOĞLU, FOLËS NË PANELIN E FORUMIT TË REKTORËVE NË ANKARA

Rektori i Universitetit Ndërkombëtar të Ballkanit, Prof. Dr. Ismail Kocajusufoglu morri pjesë në Forumin e Rektorëve të mbajtur në Ankara më 26-27 korrik 2017. Ky takim i rëndësishëm akademik u organizua nga Këshilli për Arsimin e Lartë të Republikës së Turqisë (YÖK). Ceremonia e hapjes së forumit u mbajt në Pallatin Presidencial, ku Presidenti i […]

REKTORI KOCAYUSUFOĞLU NË ‘TRT HABER’ FTOI STUDENTË NGA TURQIA PËR TË IU BASHKUAR UNB

Rektori i Universitetit Ndërkombëtar Ballkanik, Prof. Dr. Ismail Kocajusufoglu foli në kanalin televiziv kombëtar turk “TRT Haber” të martën, më 25 korrik 2017. Në kuadër të programit “Akıllı Tercih”, rektori Kocayusufoglu shpjegoi ofertën akademike të UNB për vitin akademik 2017/18, si mjedis i arsimit multikulturor dhe ndërkombëtar, suksesi ynë për t’u renditur si universiteti më […]

KONGRESI I 4-tërt NDËRKOMBËTAR STUDENTORË ‘17: APLIKIMET JANË HAPUR!

Për të mbajtur traditën e gjatë të Kongresit Ndërkombëtar të Studentëve të Universitetit Ndërkombëtar Ballkanik (shkurtuar si IBUISC’17), ky Kongres filloi me një ide nga studentët për studentët. Ndërsa IBUISC’17 po zgjerohet vit pas viti, kongresi i këtij viti do të organizohet në nivel universitar. Gjatë viteve të fundit, rëndësi të madhe iu dha hulumtimit […]

MINISTRI I PUNËVE TË JASHTME TË TURQISË, MR. MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU VIZITOI KAMPUSIN E UNB-së

Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Turqisë, Mevlüt Çavuşoğlu, gjatë qëndrimit të tij zyrtar në Shkup më 18 qershor 2017, vizitoi vendin e kampusit të Universitetit Ndërkombëtar Ballkanik. Ai u informua nga Presidenti i Bordit Ekzekutiv dhe Anëtari i Parlamentit të Turqisë, z. Hüseyin Bürge me procesin e ndërtimit të kampusit i cili […]